Vraag en aanbod

Vraag en aanbod

VACATURE DIRIGENT(E) TE BARENDRECHT

Wij, bestuur, ouders en kinderen van kinderkoor `Opent Uwe Mond` van de Chr.Geref. kerk te Barendrecht zoeken voor het komende seizoen een

DIRIGENT(E)

We zijn een enthousiast koor van plm.45 jongens en meisjes in de leeftijd van 6 tot 12 jaar,en repeteren op donderdagavond van kwart voor zeven tot kwart voor acht in een zaal van onze kerk.

We zingen per jaar 4 maal op uitvoeringen in de kerk en in ziekenhuis of zorgcentra of elders.

Voor verder informatie kunt u contact opnemen met de voorzitter: Piet Barendregt
Tel: 0180 616133 of 06 23432008
Email : p.barendregt@filternet.nl

 

VACATURE ORGANIST TE WERKENDAM

Jeugdkoor Asaf heeft op dit moment 120 leden in de leeftijd van 6 tot 14 jaar en repeteert elke dinsdag van 18:45 tot 19:45 (Niet tijdens de schoolvakanties van regio midden). 
Tijdens die repetities hebben we geen organist nodig, onze dirigent begeleid het koor op de piano.

Jeugdkoor Asaf geeft ongeveer 5 zangavonden waaronder de traditionele kerstzangavond op de zaterdag voor de kerst, overigens werkt deze avond ook altijd jongerenkoor Cantilena mee. Ook werken we mee aan één of twee avonden in het jaar op zaterdag. Dit doen we in overleg met dirigent en organist. De dinsdag voor die avond hebben we meestal generale met organist, als dat niet past dan doen we het soms een week eerder.
Twee zangavonden vallen op dinsdag en worden gehouden in een bejaarden of verzorgingshuis.

Dit jaar hebben we een kerst CD opgenomen, deze is ook gespeeld door onze eigen organist. In de toekomst zal er wel weer een keer een CD komen maar dat duurt zeker nog een paar jaar.

Jongerenkoor Cantilena heeft ongeveer 60 leden in de leeftijd van 15 tot 45 jaar. En repeteert ook elke dinsdag van 20:00 uur tot 21:30uur. Zij geven ongeveer 8 tot 10 zangavonden. Daarvoor gelden dezelfde voorwaarden als bij Asaf.

Onze dirigent is Peter Wildeman.

Indien u interesse heeft in deze vacature dan kunt u per mail reageren naar anco@ibw-wdam.nl. Uit de sollicitanten zal door de besturen een keuze worden gemaakt waarna een gesprek zal volgen met (een deel van) de besturen.     
Tevens zal er een repetitie avond gespeeld moeten worden waarbij de dirigent een adviserende rol heeft.

Namens Cantilena en Asaf,
Kees Stam, Voorzitter Cantilena
Anco van den Heuvel, Voorzitter Asaf, tel.: 06-22959633

220
220