Vraag en aanbod

Vraag en aanbod

VACATURE DIRIGENT(E) te Oostkapelle

Gemengd koor ‘Soli Deo Gloria’ uit Oostkapelle is op zoek naar een nieuwe dirigent. Wij zijn een enthousiast koor van ongeveer 35 mensen in de leeftijd van 20 tot 80 jaar. Ons grote doel is om met onze zang en muziek God te loven en te prijzen. Ben jij iemand die ook echt niet zonder muziek kan en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste dirigent die ons tijdens onze uitvoeringen en repetities wil dirigeren. Houdt jij wel van uitdaging, maar ook van gezelligheid, dan zien we uit naar je reactie. Ben je geïnteresseerd of heb je nog verdere vragen neem dan contact op met:

Rosalie de Visser

Tel: 06-25150183 E-mail: rosaliedevisser@gmail.com

 

VACATURE DIRIGENT(E) te Tholen

Jongerenkoor Hananja uit Tholen is op zoek naar een dirigent(e).
Als je meer informatie hierover wilt kan je contact opnemen via nummer 06-2942 4979.
Sollicitatie kan tot 12-12-2018 gericht worden aan jongerenkoorhananja@hotmail.com.

VACATURE DIRIGENT(E) te Apeldoorn 

Als bestuur van het kinderkoor ‘Met hart en stem’ van de Gereformeerde Gemeente van Apeldoorn zoeken we een nieuwe dirigent(e). 
Houd je van dirigeren? Wil je graag onze kinderen in de leeftijd vanaf groep 3 muzikaal vormen? Wil je ze een Boodschap leren en een Boodschap leren uitdragen? Wellicht zijn we dan naar elkaar op zoek. 
De repetitieavonden zijn op woensdag van 18.45u tot 19.30u in de zaal van ons kerkgebouw. Meerdere malen per jaar leveren we een bijdrage aan een muziekavond of zingen we in een zorgcentrum. 
Neem bij interesse contact op met: 
Anne-Esther Visscher 
Tel.nr.: 055-7501143 / 06-10218030 
e-mail: aevwoerden@hotmail.com


VACATURE DIRIGENT(E) te Benthuizen

Voor ons Jeugdkoor HOSANNA in Benthuizen, zijn wij op zoek naar een enthousiaste dirigent (m/v).
Ons koor telt zo’n 40 kinderen in de leeftijd van 6 – 12 jaar en we repeteren op donderdagavond van 18.30 tot 19.15 uur. Daarnaast verzorgen we ongeveer 4 uitvoeringen per seizoen in onze gemeente en in de regio.
Zie je het als een uitdaging om onze nieuwe dirigent te worden of ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie? Stuur dan z.s.m. of anders vóór 10 november een mailtje met je CV naar jkhosanna@gmail.com

 

220
220