Nieuws BZGG

deofavente-dirigent.png
13 december 2019

Bodegraven zoekt dirigent(e)!

Christelijk gemengd koor Deo Favente uit Bodegraven, opgericht in 1968, bestaat uit ongeveer 30 leden en zoekt een dirigent(e).

Het koor kent een repertoire van psalmen, gezangen en klassieke werken uit de periode van ongeveer 1600 tot heden.

Wij vormen een hechte groep amateurzangers die ambitie, kwaliteit en plezier onlosmakelijk met elkaar verbinden. Op deze wijze willen we passende muziek maken, waarmee we God loven en prijzen en een ander daarmee versterken en verblijden.

We zijn per januari '20 op zoek naar een kundige, ervaren en enthousiaste dirigent(e) die ons koor inspireert en muzikaal uitdaagt. Die een klik heeft met amateurzangers en hen weet te enthousiasmeren. Hij of zij heeft aandacht voor de juiste zanghouding, koorklank en goede tekstvertolking en werkt nauw samen met het bestuur aan het repertoire en de uitvoeringen. Het is een pre als hij of zij ervaring heeft met aansturing van musici.

Ons koor repeteert op woensdag van 20.00 uur tot 22.00 uur en geeft ongeveer drie uitvoeringen per jaar. Daarnaast werken we enkele malen per jaar mee aan avondsluitingen in verzorgingstehuizen in de omgeving.

Voor meer informatie over ons koor kunt u terecht op http://www.ggbodegraven.nl//modules/content/?id=33. Voor vragen over de vacature kunt u contact opnemen met de voorzitter van het bestuur, dhr. G. van de Woestijne            (06 1430 2181).

Als u belangstelling heeft voor deze vacature, vragen we u vóór 1 augustus 2019 een sollicitatiebrief met motivatie te sturen naar deofavente@kpnplanet.nl.

187
187