Nieuws BZGG

Bekijk hieronder ons laatste nieuws.

zang
20 september 2021

Update Info COVID-19 (23)

Zingen vanaf 25 september 2021 !

Op deze datum vervalt één van de bekendste coronamaatregelen in Nederland. Vanaf die dag is het houden van anderhalve meter afstand geen verplichting meer, dus mag er weer gezongen worden op de manier zoals we voor de corona gewend waren.

Voor veel koren zal dit als muziek in de oren klinken, want die anderhalve meter was best lastig voor de steun die de koorleden aan elkaar hebben bij het zingen. Maar ook heeft men minder ruimte nodig om te kunnen repeteren.

We zijn blij met deze versoepeling, maar ook weten wij dat er koren zijn die nog huiverig zijn om de anderhalve meter los te laten. Voel men zich veiliger bij het houden van afstand, dan is daar natuurlijk geen bezwaar tegen. Dit zal voor elk koor verschillend kunnen zijn.

Zodra het protocol van Koornetwerk Nederland is aangepast zal de link vermeld worden.

Stem de nieuwe mogelijkheden af met de plaatselijke kerkelijke gemeente of de eigenaar van de repetitie ruimte. Zeker met betrekking tot het houden van pauzes (onderlinge ontmoeting) moeten er ook goede afspraken gemaakt worden.

Voor wat betreft het houden van zangavonden / het geven van concerten zal men rekening moeten houden met de mogelijkheid dat die vallen onder culturele evenementen. Daarvoor gelden dan aanvullende maatregelen, waar onder de zgn. coronapas.

Lees meer
jk360x175-bzgg.png
11 september 2021

VACATURE DIRIGENT(E) te Vlaardingen

Jeugdkoor 'Jedidja' uit Vlaardingen is op zoek naar een nieuwe dirigent(e).

Het kinderkoor oefent elke dinsdagavond van 18:45 uur tot 19:30 uur.

Meer informatie is te vinden bij VRAAG en AANBOD

Lees meer
187
187